Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
ADAPTOR DE CONVERTIE SNAP DE SNAP DE ELIMINATOR DE BATERIE 9V la conexiune pentru butoaie DC de 5,5 mm doar pentru butoaie DC DC - Înlocuiți baterii de 9 volți pentru totdeauna!

ADAPTOR DE CONVERTIE SNAP DE SNAP DE ELIMINATOR DE BATERIE 9V la conexiune pentru butoaie DC de 5,5 mm doar pentru butoaie

RON 0.33
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Vă rugăm să rețineți : atunci când utilizați adaptorul 9 V cu unele electronice muzicale sau radio care conțin un difuzor, există șanse ca zgomotul liniei sau interferența electrică să fie auzită prin difuzorul dvs. IMPORTANT : Nu este inclus un adaptor de perete AC/DC 9 V - Vă rugăm să consultați celelalte înregistrări pentru kitul de eliminare 9 V, care include atât acest conector, cât și un adaptor pozitiv de 9 V pozitiv. Conector de butoi DC DC de 5,5 mm la conectorul de prindere a bateriei de 9 volți pentru a fi utilizat cu un adaptor AC/DC de 9 V (vândut separat sau disponibil ca kit). Trebuie utilizat cu un adaptor standard de 9 V cu vârf pozitiv cu conector de butoi de 5,5 mm x 2,1 mm. Proiectat pentru a funcționa cu un vârf pozitiv (doar centrul / mijlocul DC Conector pozitiv pozitiv) - Acest lucru este necesar pentru polaritatea corectă pentru a înlocui bateriile standard de 9 volți (aka bateria radio tranzistor, baterie de alarmă de fum, PP3, 6 LR61 sau 1604 A). Vă rugăm să rețineți că, în funcție de dispozitivul dvs., este posibil să fiți nevoit să lăsați capacul bateriei sau să faceți o notă foarte mică în plastic, dacă este nevoie, pentru ca firul să treacă. Vă rugăm să rețineți : atunci când utilizați adaptorul 9 V cu unele electronice muzicale sau radio care conțin un difuzor, există șanse ca zgomotul liniei sau interferența electrică să fie auzită prin difuzorul dvs. IMPORTANT : Nu este inclus un adaptor de perete AC/DC 9 V - Vă rugăm să consultați celelalte înregistrări pentru kitul de eliminare 9 V, care include atât acest conector, cât și un adaptor pozitiv de 9 V pozitiv. Conector de butoi DC DC de 5,5 mm la conectorul de prindere a bateriei de 9 volți pentru a fi utilizat cu un adaptor AC/DC de 9 V (vândut separat sau disponibil ca kit). Trebuie utilizat cu un adaptor standard de 9 V cu vârf pozitiv cu conector de butoi de 5,5 mm x 2,1 mm. Proiectat pentru a funcționa cu un vârf pozitiv (doar centrul / mijlocul DC Conector pozitiv pozitiv) - Acest lucru este necesar pentru polaritatea corectă pentru a înlocui bateriile standard de 9 volți (aka bateria radio tranzistor, baterie de alarmă de fum, PP3, 6 LR61 sau 1604 A). Vă rugăm să rețineți că, în funcție de dispozitivul dvs., este posibil să fiți nevoit să lăsați capacul bateriei sau să faceți o notă foarte mică în plastic, dacă este nevoie, pentru ca firul să treacă. 9 V (9 volți) Conector de conversie a adaptorului de eliminare a bateriei doar 5,5 mm Conector de butoi DC de sex feminin la conectorul de prindere a bateriei de 9 volți pentru a fi utilizat cu un adaptor de 9 V AC/DC (vândut separat sau disponibil ca kit).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg