Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
M4 M5 M6 Negru Mânașă rotundă Mânașă șurub de cauciuc rotund cu șurub de cauciuc cu șurub din plastic Strângeți șuruburi cu șuruburi oțel carbon)

M4 M5 M6 Negru Mânașă rotundă Mânașă șurub de cauciuc rotund cu șurub de cauciuc cu șurub din plastic Strângeți șuruburi cu

RON 17.59
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Dimensiuni : m6x10mm (10pcs). Datele din specificații Descrierea se referă la : diametrul firului (sistem metric) x lungimea firului (sistem metric). Cifrele sunt în milimetri. M4 M5 M6 ROUTOR MANUARII CAPUL ROUND Șurubul de cauciuc rotund cu șurub de cauciuc rotund cu șuruburi de plastic Strângeți piulițele șurubului oțelul butonului. Material : oțel carbon , plastic. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți economisi direct o mulțime de mărfuri repetate atunci când achiziționați produsele noastre în cantități mari, în comparație cu când achiziționați în alte magazine. Dacă cumpărați mai mult de 1 produse fără marfă, vă plătiți în mod repetat marfa. Marfă reală calculată pe baza greutății produsului. Vă rugăm să rețineți că pentru toate produsele din oțel inoxidabil din acest magazin, dacă titlul și descrierea nu subliniază individual „produsele de degaussing”, produsul implicit este „produse care nu degaussing”. Este inevitabil ca oțelul inoxidabil să genereze magnetism după prelucrare, procesare termică, tratare la suprafață și alte procese. Și putem personaliza produsele de degaussing individual. Elemente Descrieri : Date în specificații Descriere se referă la : Diametrul firului (sistem metric) x Lungimea firului (sistem metric) Figurile sunt în milimetri m4 m6 m6 șurub de mână rotundă cu șurub de mână rotundă rotundă din cauciuc rotund cu șurub din plastic Strângeți șuruburi de nuci Material de oțel : oțel carbon , Plasti Tem Specific : consumabile de bricolaj : Metalworkingorigin : Chincertificare continentală : Niciuna.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg