Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
Ciuperca organică a pielii din plante din plante de înmuiere a Dr. Cole - poate ajuta cu infecții cu ciupercile pielii, mâncărime de jocuri, piciorul sportivului, etc.

Ciuperca organică a pielii din plante din plante de înmuiere a Dr. Cole - poate ajuta cu infecții cu ciupercile pielii, mâncărime

RON 3.00
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Fabricat în SUA într -un mediu extrem de sterilizat. Băia de sare a pielii din plante din Herbal Cole a fost creată de un medic naturopatic după 20 de ani de lucru cu succes cu pacienții care suferă de infecții legate de ciuperci, cum ar fi : erupții cu scutece, viermi, infecții cu drojdie, mâncărime de jocuri, picior de atlet, etc. Produsele Cole sunt formulate cu ingrediente organice, artizanale și uleiuri esențiale din natură. (Vezi lista de ingrediente de mai jos.). Aceste săruri de înmuiere au fost făcute pentru înmuiere într -o cadă completă. Urmați îndeaproape instrucțiunile de pe eticheta JAR. Poate fi utilizat în combinație cu Balsamul Jock Itch al Dr. Cole. Majoritatea formulărilor convenționale conțin compuși sintetici sau substanțe chimice. Folosim ingrediente organice și sălbatice în produsele noastre, pentru a rămâne în armonie cu Mama Natură. Satisfacție deplină sau banii înapoi. Fabricat în SUA într -un mediu extrem de sterilizat. Băia de sare a pielii din plante din Herbal Cole a fost creată de un medic naturopatic după 20 de ani de lucru cu succes cu pacienții care suferă de infecții legate de ciuperci, cum ar fi : erupții cu scutece, viermi, infecții cu drojdie, mâncărime de jocuri, picior de atlet, etc. Produsele Cole sunt formulate cu ingrediente organice, artizanale și uleiuri esențiale din natură. (Vezi lista de ingrediente de mai jos.). Aceste săruri de înmuiere au fost făcute pentru înmuiere într -o cadă completă. Urmați îndeaproape instrucțiunile de pe eticheta JAR. Poate fi utilizat în combinație cu Balsamul Jock Itch al Dr. Cole. Majoritatea formulărilor convenționale conțin compuși sintetici sau substanțe chimice. Folosim ingrediente organice și sălbatice în produsele noastre, pentru a rămâne în armonie cu Mama Natură. Satisfacție deplină sau banii înapoi. Balsamul fungic al Dr. Cole a fost creat de un medic naturopatic după 20 de ani de lucru cu succes cu pacienții care suferă de condiții extreme de picior și unghii. După ani de experiență, a început să folosească o abordare naturală, ayurvedică față de ciuperci.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg