Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
SHANRYA SCHESTOR JACK DRILL ADAPTER, robust de înaltă performanță, foarfecă metalică de înaltă performanță Jack for Jacks)

SHANRYA SCHESTOR JACK DRILL ADAPTER, robust de înaltă performanță, foarfecă metalică de înaltă performanță Jack for Jacks)

RON 1.33
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Aduceți -vă comoditate : cu adaptorul de jack -uri de foarfecă, puteți utiliza, de asemenea, orice instrumente fără fir sau cablate, precum și cele dificile de operat de foarfece. Material premium : Odată cu utilizarea de materiale metalice de înaltă calitate, adaptorul de jack de foarfecă are o durată de viață de înaltă performanță și de lungă durată. Folosind recomandare : Dacă nu aveți o cheie hexagonală de 1/2in sau o cheie de impact, puteți introduce cu ușurință un bit standard în adaptorul 1/2in. Caracteristică : special conceput, potrivit pentru majoritatea jack -urilor de foarfecă de pe piață, pentru a conduce rapid foarfeca și siguranța. Multifuncție : unitatea de jack foarfecă vă permite să utilizați cu ușurință șurubelniță de 1/2 inci, burghie de percuție, roată cu clichet sau slot standard de șurubelniță. Aduceți -vă comoditate : cu adaptorul de jack -uri de foarfecă, puteți utiliza, de asemenea, orice instrumente fără fir sau cablate, precum și cele dificile de operat de foarfece. Material premium : Odată cu utilizarea de materiale metalice de înaltă calitate, adaptorul de jack de foarfecă are o durată de viață de înaltă performanță și de lungă durată. Folosind recomandare : Dacă nu aveți o cheie hexagonală de 1/2in sau o cheie de impact, puteți introduce cu ușurință un bit standard în adaptorul 1/2in. Caracteristică : special conceput, potrivit pentru majoritatea jack -urilor de foarfecă de pe piață, pentru a conduce rapid foarfeca și siguranța. Multifuncție : unitatea de jack foarfecă vă permite să utilizați cu ușurință șurubelniță de 1/2 inci, burghie de percuție, roată cu clichet sau slot standard de șurubelniță. Caracteristică : 1. Multifuncție : unitatea de jack foarfecă vă permite să utilizați cu ușurință șurubelniță de 1/2 inci, burghie de percuție, roată cu clichet sau slot standard de șurubelniță.2. Aduceți -vă comoditate : cu adaptorul de jack -uri de foarfecă, puteți utiliza, de asemenea, orice instrumente fără fir sau cablate, precum și cele dificile de operat de foarfece de foarfece.3. Folosind recomandare : Dacă nu aveți o cheie hexagonală de 1/2in sau o cheie de impact, puteți introduce cu ușurință un bit standard în adaptorul 1/2in.4. Caracteristică : special conceput, potrivit pentru majoritatea jack -urilor de foarfecă de pe piață, pentru a conduce rapid și siguranța foarfecelor.5. Material premium : Odată cu utilizarea de materiale metalice de înaltă calitate, adaptorul de mufe de foarfecă are performanțe de înaltă performanță și viață lungă. Specificare : Tipul articolului : Jack Jack Drivematerial : Metal Drive : 1/2in Feature : Proiectare specială pentru a conduce rapid și siguranță mufa de foarfecă. Lista de pachete : 1 unitate Xscissor Jack.

Proprietățile

Item Type:
 Scissor Jack Drive
Material:
Metal
Drive:
1/2in
Feature:
Special design to drive the scissor jack quickly and safety.
Package List:
1 xScissor Jack Drive :

Și cumpărătorii aleg