Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
CETTKOWNS 2023 VERSIUNEA TRANSPERINȚĂ ȘI DIES PENTRU FACEREA CARTEI, DIY Scrapbooking Arts Crafts Crafts Card Card Faration - Creați forme perfecte pentru meșteșugurile dvs.

CETTKOWNS 2023 VERSIUNEA TRANSPERINȚĂ ȘI DIES PENTRU FACEREA CARTEI, DIY Scrapbooking Arts Crafts Crafts Card Card Faration

RON 12.79
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Ridicați-vă jocul de realizare a cărților cu acest set de înaltă calitate de timbre și morți transparente. Perfect atât pentru începători, cât și pentru crafters experimentați, aceste instrumente facilitează crearea de cărți uimitoare care sunt sigure să impresioneze. Utilizați timbrele transparente pentru a adăuga modele și detalii complexe și utilizați matrițele pentru a tăia forme și pentru a crea înfrumusețări personalizate. Aceste timbre și matrițe sunt fabricate din materiale durabile și sunt concepute pentru a dura anii următori. De asemenea, sunt ușor de curățat și depozitat, ceea ce le face un plus convenabil la orice arsenal de artizanat. Indiferent dacă faceți cărți pentru o ocazie specială sau doar pentru distracție, acest set este sigur că va inspira creativitate și vă va ajuta să obțineți rezultate cu aspect profesional. Caracteristici : Material de înaltă calitate : matrița noastră transparentă de tăiere a timbrelor este fabricată din materiale durabile de înaltă calitate, care asigură longevitatea și performanța fiabilă Design clar : Proiectarea clară a matriței permite plasarea ușoară și poziționarea timbrelor, astfel încât să puteți obține precis Tăieri de fiecare dată versatile : matrița noastră de tăiere a timbrelor este compatibilă cu o varietate de timbre și cerneluri, ceea ce îl face un instrument versatil pentru toate nevoile dvs. de artizanat : cu această matriță de tăiere, puteți crea forme precise pentru proiectele dvs. de artizanat, indiferent dacă este vorba de carduri , cărți de însemnări sau alte proiecte de bricolaj ușor de utilizat : matrița de tăiere a timbrelor este ușor de utilizat, chiar și pentru începători. Pur și simplu așezați-vă ștampila pe matriță și tăiați forma pe care o doriți dimensiunea compactă : dimensiunea compactă a matriței face ușor de stocat și transportați, astfel încât să o puteți lua cu dvs. la economia de timp : cu această matriță de tăiere a timbrului, voi Poate economisi timp la tăierea obraznică și să obțină rezultate cu aspect profesional rapid și ușor distractiv și creativ : utilizarea modela noastră de tăiere de timbre este o modalitate distractivă și creativă de a adăuga o notă personalizată la proiectele tale de artizanat, de ce să aștepți? Comandați setul dvs. de timbre și moare transparente pentru realizarea de carduri astăzi și duceți -vă card -ul la nivelul următor!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg