Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
Șurub Syzhiwujia șurub cu hex -hex cu șuruburi cu pilon filetat PCB/computer placă de bază Standoff SPAYER Cap Flat șurub, dimensiune: 16mm)

Șurub Syzhiwujia șurub cu hex -hex cu șuruburi cu pilon filetat PCB/computer placă de bază Standoff SPAYER Cap Flat șurub,

RON 0.67
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Șuruburile vă pot satisface nevoile multiple. Fabricat din material de alamă de înaltă calitate, durabil, -rezistent. Specificații ale firului produsului : M2.5 Firul masculin Lungimea firului este de 6mm, lungimea totală = Selectarea mărimii 10mm + 6mm. Tehnologie de producție superbă și standarde stricte de calitate pentru a oferi produse stabile și de înaltă calitate. Utilizate pe scară largă în electronice, computere, plăci pentru PC, DIY, etc. Șuruburile vă pot satisface nevoile multiple. Fabricat din material de alamă de înaltă calitate, durabil, -rezistent. Specificații ale firului produsului : M2.5 Firul masculin Lungimea firului este de 6mm, lungimea totală = Selectarea mărimii 10mm + 6mm. Tehnologie de producție superbă și standarde stricte de calitate pentru a oferi produse stabile și de înaltă calitate. Utilizate pe scară largă în electronice, computere, plăci de calculatoare, bricolaj etc. Șuruburile noastre vor dura mai mult decât alte hardware de pe piață pentru a fi utilizate pe docul de apă sărată.specifics : consumabile de bricolaj : Tip electric -șurub : Spation Screwsmaterial : Copperdimensions : M2*6 Drive Stil : Externe Hexhead Stil : Hexnote : 1 : Datorită diferenței dintre afișare și lumină, pot exista diferențe ușoare de culoare.2 : Eroare de cantitate admisibilă ± 2pc.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg