Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
Balego, fără prescripție medicală, alegerea pacienților, 2 in. Pătrat, 4 / Pachet fabricat în SUA cu materii prime fabricate în America.

Balego, fără prescripție medicală, alegerea pacienților, 2 in. Pătrat, 4 / Pachet fabricat în SUA cu materii prime fabricate

RON 78.60
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Rapid, moderat agresiv Tac - ferm, dar blând electrod la contactul cu pielea pentru mai multe aplicații. Rezistență ridicată la re-umectabilitate/uscare-eficientă la căldură și umiditate ridicate. Film de carbon foarte conductiv-distribuție uniformă a curentului. Top coat din dantelă filată-flexibil și conform cu o varietate de site-uri de aplicare. Conector soclu moale turnat-asigură o conexiune superioară la firul de plumb. Doar unul disponibil pe piață. Fire de sârmă cu coadă de porc foarte conductoare-flexibile și durabile pentru utilizări multiple. Rapid, moderat agresiv Tac - ferm, dar blând electrod la contactul cu pielea pentru mai multe aplicații. Rezistență ridicată la re-umectabilitate/uscare-eficientă la căldură și umiditate ridicate. Film de carbon foarte conductiv-distribuție uniformă a curentului. Top coat din dantelă filată-flexibil și conform cu o varietate de site-uri de aplicare. Conector soclu moale turnat-asigură o conexiune superioară la firul de plumb. Doar unul disponibil pe piață. Fire de sârmă cu coadă de porc foarte conductoare-flexibile și durabile pentru utilizări multiple. De lungă durată .Hidrogel gros de 040 inch-conformabilitate superioară contururilor corpului.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg