Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
Piese de strung pentru scule din carbură instrument Sekt1204aftn UE6020 VP15TF US735 Inserare din carbură instrument de strunjire cilindric freză CNC Sekt1204 )

Piese de strung pentru scule din carbură instrument Sekt1204aftn UE6020 VP15TF US735 Inserare din carbură instrument de strunjire

RON 1.00
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Potrivit pentru frezarea laterală, frezarea finală și finisarea fontei și titanului. Rezistență ridicată la prindere, rezistență puternică la impact, avantaj evident de viteză în tunderea și prelucrarea mare. Mențineți toleranțe strânse, performanțe de neegalat. Practic și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fonta, au caracteristici bune. Accesoriile au o rigiditate bună și o durată lungă de viață, ceea ce reduce costul sculei utilizatorului. Sharp și durabil, îndepărtarea ușoară a cipurilor și îmbunătățirea în continuare a eficienței procesării.Rezistență ridicată la aderență, rezistență puternică la impact, avantaj evident de viteză în tunderea și prelucrarea maremenține toleranțe strânse, performanță inegalabilăpractice și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fonta, au caracteristici buneaccesoriile au rigiditate bună și durată lungă de viață, ceea ce reduce costul instrumentului utilizatorului.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg