Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
Carbură de frezat Cutter carbură Dcmt070204 SM IC907 DCMT070204 SM IC908 Inserare metal strunjire instrument CNC instrument DCMT 070204 strunjire instrument: 10buc)

Carbură de frezat Cutter carbură Dcmt070204 SM IC907 DCMT070204 SM IC908 Inserare metal strunjire instrument CNC instrument

RON 1.67
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Cu rezistență ridicată la îndoire și rezistență la uzură, este utilizat special pentru aplicații de tăiere cu duritate ridicată, de mare viteză. Rezistență ridicată la prindere, rezistență puternică la impact, avantaj evident de viteză în tunderea și prelucrarea mare. Mențineți toleranțe strânse, performanțe de neegalat. Practic și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fonta, au caracteristici bune. Accesoriile au o rigiditate bună și o durată lungă de viață, ceea ce reduce costul sculei utilizatorului. Freza este potrivită pentru frezarea laterală, frezarea finală, finisarea etc. Potrivit pentru oțel carbon, oțel aliat moale, oțel matrițat, oțel pentru scule, fontă, titan, aluminiu etc.Rezistență ridicată la aderență, rezistență puternică la impact, avantaj evident de viteză în tunderea și prelucrarea maremenține toleranțe strânse, performanță inegalabilăpractice și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fonta, au caracteristici buneaccesoriile au rigiditate bună și durată lungă de viață, ceea ce reduce costul instrumentului utilizatorului.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg