Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
Cărucior jazhsmom din oțel inoxidabil salon de înfrumusețare cărucior de înfrumusețare salon de depozitare raft de bucătărie raft de bucătărie cărucioare mobilă roată

Cărucior jazhsmom din oțel inoxidabil salon de înfrumusețare cărucior de înfrumusețare salon de depozitare raft de bucătărie

RON 33.73
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

Mai mult scop : Puteți stoca necesitățile zilnice ale căruciorului din sufragerie. Puteți pune, de asemenea, vasele de flori și plantele pe căruciorul în dormitor sau grădină. Este potrivit pentru aproape toate scopurile. Poate fi folosit ca raft de scări, precum și scări, rafturi de cărți, rafturi de podea, rafturi pentru baie, rafturi stratificate, rafturi de plante, rafturi de depozitare. Stil : Cărucioarele noastre din oțel inoxidabil vin în diverse specificații, le puteți cumpăra în funcție de nevoile dvs. Vă doresc o muncă lină și o viață fericită. Multifuncțional : căruciorul poate fi utilizat ca raft de organizare pentru cărucioare de luat masa, cărucioare cu scule de uz casnic, cărucioare de instrumente de laborator, cărucioare de servicii de salon de înfrumusețare, cărucioare clinice etc., pentru depozitare și mișcare. Design excelent : 4 roți universale de rulare netedă, ușor de mișcat, foarte convenabil de mișcat, îl puteți trage în orice poziție din studio. Material : Produsele noastre folosesc un cadru gros de oțel, deci este purtător de încărcare și durabil. Vă poate ajuta să stocați diverse instrumente și obiecte pentru a vă face munca convenabilă. Mai mult scop : Puteți stoca necesitățile zilnice ale căruciorului din sufragerie. Puteți pune, de asemenea, vasele de flori și plantele pe căruciorul în dormitor sau grădină. Este potrivit pentru aproape toate scopurile. Poate fi folosit ca raft de scări, precum și scări, rafturi de cărți, rafturi de podea, rafturi pentru baie, rafturi stratificate, rafturi de plante, rafturi de depozitare. Stil : Cărucioarele noastre din oțel inoxidabil vin în diverse specificații, le puteți cumpăra în funcție de nevoile dvs. Vă doresc o muncă lină și o viață fericită. Multifuncțional : căruciorul poate fi utilizat ca raft de organizare pentru cărucioare de luat masa, cărucioare cu scule de uz casnic, cărucioare de instrumente de laborator, cărucioare de servicii de salon de înfrumusețare, cărucioare clinice etc., pentru depozitare și mișcare. Design excelent : 4 roți universale de rulare netedă, ușor de mișcat, foarte convenabil de mișcat, îl puteți trage în orice poziție din studio. Material : Produsele noastre folosesc un cadru gros de oțel, deci este purtător de încărcare și durabil. Vă poate ajuta să stocați diverse instrumente și obiecte pentru a vă face munca convenabilă. Dimensiune : 15.8x13.5x29.5inch, 19.7x13.5x29.5inch, 23.5x13.5x29.5 Inch Color : albie : Doublematerial : folosim oțel inoxidabil pur pentru a face suportul de depozitare, astfel Ușor de curățat.Featuri : rafturi de depozitare cu 4 roți, aveți 4 rafturi fixe pentru a vă depozita lucrurile, ceea ce vă poate ajuta să mențineți studioul ordonat și curat, ceea ce este foarte convenabil în munca zilnică. Avem o echipă de servicii profesionale, dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Proprietățile

Double:
Material:
We use pure stainless steel to make the storage rack, so this anti-rust effect is very durable and clean and easy to clean.
Features:
4 wheel storage racks, you have 4 fixed shelves to store your things, which can help you keep the studio tidy and clean, which is very convenient in daily work.
Packing list:
storage rack * 1.
Service:
We have a professional service team, if you have any questions, please feel free to contact us.

Și cumpărătorii aleg