Formalizare 0 0.00

0-Produse
Impuestos 0.00
Entero 0.00
LAMZ modernizate usa ecran Magnetic cu câini animale de companie grele Mesh friendly USA ecran 32 magneți cortina se potrivește usi de până la 94.5x106inch 0621 )

LAMZ modernizate usa ecran Magnetic cu câini animale de companie grele Mesh friendly USA ecran 32 magneți cortina se potrivește

RON 2.67
 

Într-o formă accesibilă la încărcare
Suma

HANDS-FREE și animale de companie prietenos : permite walkthrough ușor în timp ce mâinile sunt pline. Și câinii și pisicile pot intra în interiorul și în afara casei cu ușurință. Ecran net ajută la menținerea insecte, țânțari, și zboară afară!. Păstrează bug-uri afară ,mare pentru animale de companie .Lăsați aerul proaspăt în casă, nu aveți nevoie de uși deschise, lăsați animalele de companie să iasă. Instalare simplă : se instalează în câteva minute fără instrumente, se atașează în siguranță în câteva minute la majoritatea cadrelor ușilor folosind bandă adezivă. Această plasă magică de ușă pentru țânțari este permeabilă la gaz și transparentă. Deschideți ușa și bucurați-vă de aer proaspăt fără muște. Acest ecran de ușă cu închidere magnetică poate fi atașat cu ușurință la ușa balconului, dormitor, bucătărie, cameră pentru copii sau ușă glisantă. Rezistent la zgârieturi și durabil-creșteți la 26 de magneți puternici, care vă asigură că cortina de plasă a ușii cu ecran liber se închide mult mai repede și mai silențioasă .Vine cu premium metal thumbtacks și cârlig și buclă benzi adezive pentru nici o cădere. Ușa noastră cu ecran magnetic din fibră de sticlă - cea mai bună alegere în 2020caracteristicile ochiurilor din fibră de sticlă : * mai multă rezistență* transmisie bună a luminii* utilizare îndelungată și costum pentru patru sezoane* protecția mediului : Non-toxic și fără gustdescrieri : deoarece folosim Logistică Internațională,livrarea expresă în mod normal durează 15-25 de zile. Dacă nu ați primit articolul după 30 de zile, vă rugăm să ne contactați.Orice motiv pentru care nu sunteți mulțumit, Vă rugăm să mă contactați direct înainte de a scrie recenzia dvs. Mă angajez să fac tot ce este posibil pentru a o rezolva.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg